Uslovi korišćenja

Opšti uslovi

  1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da pošalje email o primljenoj nadžbini.
  2. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku 48h.
  3. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca email-om u roku od 24h.

Garancija kvaliteta

Svi proizvodi na sajtu su ručni rad, proizvedeni isključivo u Srbiji od strane “Superfaca” kupovinom svakog našeg prizvoda podržavate domaću prizvodnju. U slučaju reklamacije i ukoliko se utvrdi propust od strane prodavca, proizvod će se zameniti novim ili vratiti novac. Reklamacije i upiti na email: superfaca.official@gmail.com

Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost kupca je da izvrši pregled proizvoda i da ukaže na eventualna oštećenja. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju. Garancija ne važi u slucaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Reklamacije i povraćaj robe

Reklamaciju možete ostvariti u sledećim slučajevima:

1) Reklamacija prilikom prijema – Ukoliko se prilikom prijema ili prvog puštanja u rad ustanovi da je isporučeni prozvod oštećen, nekompletan ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. Davalac garancije će popraviti/zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Superfaca se obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Superfaca se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.